Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає надзвичайно важливим використовувати всі ресурси для активізації будівельного комплексу. Про це глава уряду заявив у Севастополі, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Для нас надзвичайно важливо використовувати абсолютно всі ресурси для активізації будівельного комплексу. Оскільки будівельний комплекс дає поштовх для розвитку економіки та народного господарства», - підкреслив Азаров.

Прем'єр оглянув будівництво дитячого дошкільного закладу і школи в бухті Козача.

Як повідомив голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба, вперше за 20 років незалежності України в Севастополі будується новий дитячий садок і школа.

Крім того, глава уряду оглянув хід будівництва об'їзної дороги навколо Севастополя, яка будується за дорученням Президента України, відкриття руху на якій заплановано на грудень поточного року.

Об'їзна дорога значно поліпшить ситуацію транспортного сполучення міста і забезпечить безперешкодний рух транспорту від промислової зони «Корабельної сторони» до міжнародного морського порту «Камишова бухта» та залізничної станції «Севастополь-Товарний».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154