В Адміністрацію Президента України направлено документи на затвердження Олександра Мазурчака головою Печерської районної державної адміністрації Києва. Про це повідомив сьогодні голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов в інтерв'ю журналістам.

На запитання, чи насправді Мазурчака пропонується призначити на цю посаду, голова КМДА відповів: «Так, я подав його кандидатуру. Питання в тому, що була добровільна заява керівника Печерського району Сергія Сущенка у зв'язку зі станом його здоров'я. Він попросив, що хоче приділити увагу саме лікуванню певний час і тому просив підтримати його відставку. І я порадився з різними колами: і депутатами, і колегами, і запропонували кандидатуру Мазурчака. Він, на щастя, підтримав таку пропозицію».

Попов зазначив, що не приховує, що дуже хоче, щоб саме Мазурчак очолив керівництво Печерського району, тому що вважає його «абсолютно підготовленим до такого рівня роботи», повідомляє «УНІАН».

На запитання, коли очікується призначення, він відповів: «Рішення зараз в Адміністрації Президента. Бюрократичний процес. А Микола Янович (прем'єр-міністр Микола Азаров - Ред.) погодив вже цю кандидатуру».

Як повідомляв ForUm, 26 березня колишній перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак подав у відставку у зв'язку з ситуацією з ліквідації наслідків снігопадів. 11 квітня він був призначений радником голови КМДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340