Учора, 24 жовтня, президент Росії Володимир Путін відмовився від двосторонньої зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем.

Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив після розширеного засідання Вищої Євразійської економічної ради.

За словами фахівця, обговорення питань двосторонніх відносин можливе під час колективної вечері в резиденції президента Білорусі: «Планувалася окрема зустріч двох президентів, але потім було прийнято рішення про розмову в контексті спільної вечері глав держав».

Крім Путіна і Януковича, у вечері взяли участь президенти Вірменії, Білорусі, Казахстану і Таджикистану.

Нагадаємо, президент РФ підкреслив, що асоціація з Європейським Союзом унеможливить приєднання України до Митного союзу.

Підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати в листопаді на вільнюському саміті «Східне партнерство».

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що підписання Україною Угоди з Євросоюзом закриє для неї вхід у Митний союз Росії, Білорусі і Казахстану.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358