Під час робочого візиту в Італійську Республіку міністр закордонних справ України Леонід Кожара зустрівся з представниками італійського бізнесу, закликавши учасників зустрічі до розширення ділової активності в Україні, повідомили в Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України.

У зустрічі, яка проходила в Агентстві з розвитку торгівлі Італії, взяли участь понад 40 керівників національних промислових асоціацій та італійських компаній, які працюють у сферах енергетики, машинобудування, захисту навколишнього середовища, сільського господарства та ін.

Міністр закликав учасників зустрічі до розширення ділової активності в Україні. Учасники круглого столу обмінялися думками щодо існуючих тенденцій розвитку українсько-італійського торговельно-інвестиційного співробітництва та обговорили нові можливості для європейського бізнесу, які відкриває підписання Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

У цьому контексті учасники круглого столу особливо відмітили перспективи, які відкриваються для українсько-італійського співробітництва в сільському господарстві, зокрема, постачання зернових, а також в області машинобудування, телекомунікацій, інформаційних технологій, фармакології, енергетики, газовидобування, харчової промисловості та туризму.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Леонід Кожара 24 жовтня відвідав з робочим візитом Італію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127