Голова комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік готовий довести, що поправки у Податковий кодекс були дійсно внесені народним депутатом від «Батьківщини» Ігорем Бриченком .

«Я відповідально заявляю, що народний депутат Бриченко подав 31 поправку. Є його підпис... експертиза може довести, що ві н оригінальна. Якщо буде ініціатива створити слідчу комісію, я готовий доповідати перед нею і перед усіма інстанціями», - зазначив він.

Народний депутат також заявив, що стенограма засідання комітету не фальшива. «Жодної коми, жодної крапки не було змінено у стенограмі комітету. Всі члени комітету одноголосно підтримали текст», - підкреслив Хомутинник.

Він також пояснив, що якщо б трибуна ВР не була заблокована, поправку Бриченка, швидше за все, вилучили б . «Сьогодні вранці до мене прийшов Бриченко і сказав, що є його 31 поправка і деякі потрібно відхилити. Ми почали радитися, як це треба зробити. Я запросив голову регламентного комітету Володимира Макеєнка, щоб ми розібралися і знайшли шлях, як відкликати або змінити, але, на жаль, до цього не дійшло - трибуна була заблокована і закон був проголосований повністю», - підкреслив Хомутинник.

Як повідомляв ForUm, раніше Хомутинник повідомив, що поправки до Податкового кодексу, прийняті сьогодні Верховною Радою, були внесені народним депутатом від «Батьківщини» Ігорем Бриченком .

Сьогодні вранці опозиція заблокувала трибуну парламенту, протестуючи проти прийняття з порушенням регламенту змін у Податковий кодекс щодо обліку та реєстрації платників податків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183