З початку року працівники відділу ветеринарної міліції Київської області не допустили реалізацію, переробку і вилучили з обігу близько 34 тонн неякісної та небезпечної тваринницької продукції майже на 900 тисяч гривень, повідомляє ВЗГ МВС.

З метою забезпечення продовольчої та екологічної безпеки обстежили 620 підконтрольних об'єктів області, серед яких господарства, забійні та м'ясопереробні підприємства, ринки, оптові бази, ветеринарні аптеки, молокопереробні і рибопереробні пункти, місця громадського харчування тощо.

За порушення законодавства в галузі ветеринарної медицини до адміністративної відповідальності притягнуто 630 людей, половина з яких - посадові особи. На порушників накладено штраф на загальну суму 77 тисяч гривень. Направлено 5 повідомлень у районні прокуратури та передано 18 матеріалів у інші органи виконавчої влади.

За результатами перевірок керівникам підприємств різної форми власності вручено 312 приписів з виявленими порушеннями і терміном їх усунення. За грубі порушення ветеринарно-санітарних правил призупинено роботу забійного пункту, комбікормового заводу, двох рибопереробних цехів, ветеринарного кіоску і магазину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168