У Трускавці троє молодих людей жорстоко побили і пограбували 34-річного жителя Дрогобицького району, який у барі не розрахувався за коктейлі, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

Оперативники Трускавецького міськвідділу встановили, що 16-річна жителька Дрогобича, студентка другого курсу одного з професійних ліцеїв, спільно з двома приятелями - 22-річним жителем Дрогобича, який працює барменом в одному із закладів міста, і 21-річним безробітним вирішили «помститися» 34-річному жителю одного із сіл району, який, перебуваючи в барі, де працює один з нападників, нібито не розрахувався за випиті коктейлі.


Компанія молоді на чолі зі студенткою зустріла «винуватця» неподалік від одного з розважальних закладів Трускавця і почала бити чоловіка. Коли він впав на землю, дівчина почала штовхати його ногами по голові та тулубу, потім вийняла з кишені жертви гаманець і заволоділа його грошима в сумі 150 доларів США та 150 гривень.

Після цього нападники втекли з місця події, залишивши потерпілого на вулиці.

У постраждалого медики діагностували тілесні ушкодження та черепно-мозкову травму.

16-річній студентці і двом її спільникам 22 жовтня 2013 року оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Матеріали кримінальної справи направлені до суду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

433