Голова Державної думи Росії Сергій Наришкін відклав свій візит в Україну для участі в 11-му засіданні Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України і Федеральних зборів РФ, запланований на 31 жовтня у Дніпропетровську. Про це повідомили у прес-службі Держдуми.

«Голова Державної думи Сергій Наришкін прийняв рішення відкласти поїздку в Україну для участі в 11-му засіданні Міжпарламентської комісії зі співробітництва Федеральних зборів РФ і Верховної Ради України», - йдеться у повідомленні, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську відбудеться засідання Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України і Федеральних зборів РФ, на якому будуть обговорюватися питання співробітництва у сфері дослідження космосу і атомної енергетики.

Попереднє засідання Міжпарламентської комісії Україна-Росія відбулося у Воронежі 27-28 травня. Зустріч була присвячена обговоренню питання про місце і роль парламентів у співпраці двох країн у сфері літакобудування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126