Екс-прем'єр Юлія Тимошенко дійсно писала листи, у яких різко критикувала соратників по опозиції Арсенія Яценюка та Віталія Кличка. Такий висновок зробило видання «Взгляд», посилаючись на думку фахівців в області графологічного аналізу Григорія Семчука та Андрія Трошечка .

«За низкою критеріїв я би припустив, що це (писала) вона. Так, були певні зміни в її почерку, так і повинно бути, це природний процес для людини. І тоді, і зараз залишилася гострота почерку, а це свідчить про прагнення людини до кар'єри, вона продовжує прагнути до неї», - сказав виданню Трошечко.

«Попередньо можна сказати, що почерки схожі, багато збігів, сильних спотворень немає. Припускаю, що обидва варіанти листів належать Тимошенко», - заявив інший експерт-графолог Семчук

Нагадаємо, в Інтернеті були оприлюднені листи Юлії Тимошенко, у яких вона різко критикує дії соратників по опозиції.

«Яценюк мене зрадив... - писала Тимошенко у записці свого партійного соратника Григорія Немирі. - Він позбавив роботи найвідданіших мені людей і продовжує це робити при пасивній згоді Турчинова... Погодився на умови Банкової в обмін на підтримку його як єдиного кандидата».

В іншому посланні, адресованому Юрію Луценку, Тимошенко пише таке про іншого опозиціонера: «Я покладала надії на Кличка, але йому і його кримінальному клану, який називається партією «УДАР», набагато вигідніше разом з донецькими розтягувати країну. Він не політик, він маріонетка у руках гравців Льовочкіна, Хорошковського, Фірташа».

Оприлюднення цих листів викликало серйозний політичний скандал, у той час як самі опозиціонери все заперечували і заявили, що послання Тимошенко - фальшивка і провокація.

Нагадаємо, 20 листів Юлії Тимошенко, у яких розкривалися скандальні подробиці про стосунки у лавах «об'єднаної опозиції», були опубліковані сайтом www. zhuzhaleaks.com.ua. На сайті вказується, що ці листи сфотографовані адвокатом Тимошенко Сергієм Власенком та її дочкою Євгенією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212