Наказами генерального прокурора України на посаду першого заступника генпрокурора призначений Віталій Білоус, який до цього обіймав посаду заступника генерального прокурора, повідомляє прес-служба відомства.

На посаду заступника генпрокурора призначений Роман Андрєєв, який до цього обіймав посаду начальника Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні ГПУ.

Білоус в органах прокуратури працює 17 років, починав трудову діяльність з посади стажиста, працював слідчим, помічником прокурора, прокурором, займав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, також у центральному апараті Генеральної прокуратури України, зокрема очолював Головні управління.

Також працював на посаді прокурора м. Севастополя, після чого був призначений на посаду заступника генерального прокурора.

Андрєєв в органах прокуратури працює з 1995 року. За час роботи обіймав різні посади в обласних апаратах, також очолював Головні управління в центральному апараті Генеральної прокуратури.

«Представляючи колективу заступників, генпрокурор Віктор Пшонка висловив упевненість у професіоналізмі і добросовісності Віталія Владиславовича і Романа Геннадійовича», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 жовтня Президент України Віктор Янукович призначив першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

390