У Королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу пройшло хрещення принца Джорджа, сина герцога і герцогині Кембриджських.
 
Хрестив принца, третього в черзі на успадкування британського престолу, архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, повідомляє «ВВС».
 

Хрестини - сімейна подія, на якій були присутні тільки старші члени королівської сім'ї, сім'я Міддлтон і сім хресних з подружжям.

Принц Джордж, син герцога і герцогині Кембриджських, народився в Лондоні 22 липня.

Церемонія тривала 45 хвилин, після чого родичі і гості відправилися в резиденцію принца Чарльза Кларенс-Хаус у Лондоні, де їм буде подано чай.

Раніше були оголошені імена хресних принца: Олівер Бейкер (університетський друг герцога і герцогині ), Емілія Джардін-Патерсон (шкільна подруга герцогині), граф Гросвенор (син герцога Вестмінстерського), Джеймі Лауфер-Пінкертон (особистий секретар герцога і герцогині), Джулія Семьюель (подруга покійної принцеси Діани), Вільям ван Катсем (друг дитинства герцога) і Зара Тіндалл (кузина герцога).

На принца Джорджа була надіта мереживна хрестильна сорочка, що в точності повторює вбрання старшої доньки королеви Вікторії, яку хрестили у 1841 році.

Онук королеви з дружиною обрали для служби два псалма, два уривки з Писання і два пісноспіви.

Уривки з Писання (Євангелія від Луки і Євангелія від Іоанна) прочитали сестра герцогині Кейт Міддлтон і принц Гаррі.

Піснеспіви виконав Хор Королівської каплиці Її Величності, який також співав на церемонії одруження принца Вільяма і Кейт у 2011 році.

Після хрестин відомий фотограф Джейсон Белл зробить фотографію королеви, принца Чарльза, принца Вільяма і принца Джорджа.

Фотографія продовжить традицію фото 1894 року, на якому королева Вікторія тримає на руках майбутнього короля Едуарда VIII, а поруч з нею стоять король Едуард VII і його син, майбутній Георг V.

Нагадаємо, син герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кейт народився 22 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

973