Національна телекомпанія України розпочала прийом заявок на участь у національному відборі пісенного конкурсу Євробачення-2014, який відбудеться в Копенгагені (Данія) у травні 2014 року, повідомляє прес-служба НТКУ.

Традиційно учасники повинні представити на суд журі та глядачів пісню тривалістю не більше 3 хвилин будь-якою мовою. Під час виконання пісні на сцені не можуть перебувати більше шести осіб.

Прийом заявок на участь у національному відборі пісенного конкурсу євробачення-2014 триватиме до 6 грудня. Після завершення прийому заявок - 7 грудня - відбудеться попередній тур, в якому з усіх, хто побажав взяти участь у національному відборі, оберуть 20 найкращих пісень, які відповідають правилам пісенного конкурсу Євробачення-2014. Двадцятку фіналістів буде визначено після прослуховування професійного журі, за результатами голосування якого і будуть обрані учасники фіналу національного відбору, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

Фінал нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2014 відбудеться 21 грудня 2013 року. За результатами змішаного голосування (журі та інтерактивного голосування глядачів) буде визначена пісня-переможниця конкурсу, яка представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2014. Фінал національного відбору транслюватиметься в прямому ефірі Першого національного.

Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2014 відбудеться у травні 2014 року в місті Копенгаген (Данія). Перший півфінал пройде 6 травня, другий півфінал - 8 травня, 10 травня відбудеться фінал пісенного конкурсу євробачення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285