Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від усіх відповідальних служб до початку зимового періоду перевірити всі системи життєзабезпечення. Про це він заявив 23 жовтня на загальних штабних навчаннях «Порядок організації протидії загрозам і ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій у м. Київ у зимовий період», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Я ставлю завдання, щоб до початку зимового періоду всі системи життєзабезпечення були перевірені. У нас кожна лікарня, кожен соціальний об'єкт повинен бути обладнаний дизель-генератором з необхідним запасом палива, щоб у разі аварійного відключення продовжити їх безперебійну роботу», - сказав Азаров.

Крім того, прем'єр-міністр вимагає від обленерго розчистити просіки, по яких йдуть електропередачі, а особливу увагу приділити тим небагатьом населеним пунктам, життєдіяльність яких забезпечується однією лінією електропередач.

«Я вимагаю провести ревізію щодо того, як у нас відбувається очищення просік під лінії електропередач. Те ж саме стосується і газопостачання», - сказав Азаров.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров доручив підготувати до зими техніку та посипальні матеріали з урахуванням досвіду минулого року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183