Київ і Одеса перемогли у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою» за 2012 рік серед міст з населенням більше 500 тис. чоловік. Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє прес-служба міністерства.

Друге місце в цій категорії посіли Донецьк і Дніпропетровськ, третє - Кривий Ріг і Львів.

У другій категорії населених пунктів (міста від 150 до 500 тис. населення) перше місце посіли Севастополь та Кременчук Полтавської області, друге - Вінниця та Миколаїв, а третє місце - Бердянськ Запорізької області, Івано-Франківськ і Луцьк.

У третій категорії населених пунктів (міста від 50 до 150 тис. населення) перше місце посіли Іллічівськ Одеської області та Комсомольськ Полтавської області, друге - Ковель Волинської області, Артемівськ Донецької області і Коломия Івано-Франківської області, третє - Лозова Харківської області, Червоноград Львівської області та Первомайськ Миколаївської області.

У четвертій категорії населених пунктів (міста до 50 тис. населення) перше місце дісталося Радивілову Рівненської області та Славутичу Київської області, друге - Глухову Сумської області, Миргороду Полтавської області та Димитрову Донецької області, третє - Снятину Івано-Франківської області, Чугуєву Харківської області та Ладижину Вінницької області.

У категорії селищ перше місце зайняв Квасилів Рівненської області та Козача Лопань Харківської області, друге - Гребінка Київської області та Чорнобай Черкаської області, третє - Костянтинівка Миколаївської області, Велика Лепетиха Херсонської області та Залізці Тернопільської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162