В Ужгороді затримано на гарячому ґвалтівників 19-річної жительки міста, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю міськвідділу міліції.

Згідно з повідомленням, пізно ввечері міліціонери отримали інформацію про групу підозрілих молодиків, які разом з однією дівчиною перебувають у лісовому масиві «Старий сад».

«Перевіряючи дану територію, оперативники помітили чотирьох хлопців з приспущеними штанами, які знущалися над заплаканою дівчиною. Побачивши міліціонерів, зловмисники почали тікати, але були затримані», - йдеться у повідомленні.

Крім того, в одного із правопорушників було вилучено мобільний телефон потерпілої, який він відібрав силою. Ними виявилися четверо приятелів: двом і з них по 14 років, іншим - 19 і 21 рік.

З'ясувалося, що вони познущалися над дівчиною вже вдруге. Днем раніше після обіду біля парку «Спартак» ці ж молоді люди, застосувавши фізичну силу, вступили з цією дівчиною у статеві зносини неприродним способом. Про цей перелякана дівчина батькам не розповіла.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Проводяться необхідні судово-медичні експертизи. Триває досудове слідство.

За даними ЗМІ, гвалтівники - циганської національності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

378