Глава Мінохоронздоров'я Росії Вероніка Скворцова заявила, що, за її відомостями, ніяких кадрових рішень, які стосуються керівника Росспоживнагляду, не прийнято, проте у разі прийняття таких Геннадій Онищенко може зайняти не менш значущу посаду у системі охорони здоров'я.

«Наскільки мені відомо, поки що жодних кадрових рішень в остаточному варіанті не прийнято, ніякі документи не підписані», - заявила Скворцова.

«Те, що у Геннадія Григоровича (Онищенка) закінчується контракт у жовтні цього року, факт відомий. І, по всій видимості, далі буде вирішене питання, де він надалі буде працювати: на цій посаді чи на не менш значимій іншій посаді», - заявила глава російського МОЗ , повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Але Геннадій Григорович буде продовжувати працювати у системі охорони здоров'я», - додала вона.

Сам Онищенко вважає, що ЗМІ марно будують версії з приводу його професійного майбутнього.

«Недоречні фантазії. Всі рішення системно продумані і відпрацьовані», - заявив Онищенко.

У вівторок, 22 жовтня, віце-прем'єр Ольга Голодець повідомила, що Онищенко покидає пост глави Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням строку повноважень. Однак пізніше прес-секретар уряду РФ Наталія Тімакова заявила, що розпорядження про відставку Онищенка на даний момент не підписане, рішення про те, чи залишиться він главою відомства, буде приймати прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

458