Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єру Олександру Вілкулу та міністру регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадію Темнику доповісти про свої пропозиції щодо розвитку будівельної галузі.

«Житлове будівництво, частка якого у загальному обсязі будівництва за січень-вересень 2013 року склала 18%, показало позитивну динаміку +7,2%. Але скажіть, чи достатньо цього для вирішення житлової проблеми? Стало зростання системним? Продовжиться зростання, якщо кредитування будівництва за дев'ять місяців скоротилося на 16%? Напевно, ні », - сказав Азаров.

Прем'єр доручив Вілкулу та Темнику доповісти на найближчому засіданні уряду про виконання заходів і пропозицій щодо розвитку будівельної галузі в цілому та щодо активізації житлового будівництва, зокрема, за програмами доступного житла.

Як раніше повідомляв ForUm, у Є диний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесено близько 250 тис. осіб, які перебували на квартирному обліку та які підтвердили, що потребують поліпшення житлових умов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149