Рішення щодо тарифів на проїзд у київському метрополітені буде прийняте у найближчі кілька тижнів. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Євген Водовозов.

На запитання про те, скільки буде коштувати одна поїздка після введення нового тарифу, він відповів: «Це точно не 5 грн. Ми закінчили цю тему. Це більше 3 грн однозначно, якщо ми говоримо про разову поїздку. Оскільки на сьогодні, якщо я не помиляюся, це (проект підвищення тарифів - Ред.) перебуває у департаменті економіки, там мінімальна собівартість наближається до 3,3 грн щодо метрополітену », - сказав він, повідомляє «РБК-Україна».

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація допускає розробку нової методики тарифоутворення у к иївському метрополітені до кінця 2013 року .

Раніше голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов назвав некоректною озвучену ЗМІ вартість проїзду в міському пасажирському транспорті у 5-6 грн. після введення нової системи оплати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149