Голова Верховної Ради України Володимир Рибак має намір відправити лист а міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку з проханням пояснити, чому народних депутатів від опозиції не пустили на засідання Київради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на засіданні парламенту після наради з лідерами фракцій.

«Я зараз дам завдання, підготуємо листа на ім'я міністра внутрішніх справ і запитаємо, що сталося сьогодні біля будівлі Київради. Потрібно, щоб була у нас повна інформація від міністра», - сказав голова ВР.

Рибак також нагадав, що у п'ятницю у ВР відбудеться Година запитань до уряду, на якій будуть присутні міністри. «У депутатів буде можливість задати за питання та отримати відповіді», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк просив Рибака звернутися до міністра внутрішніх справ, аби той забезпечив безперешкодний прохід нардепів на засідання Київради.

Як відомо, лідерів опозиції і народних депутатів не пропустили до будівлі Київради, де проходить чергове пленарне засідання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147