Затримання колишнього народного депутата Ігоря Маркова спричинило заворушення в Одесі, повідомляє «ТСН».

До самого ранку прихильники екс-депутата Ігоря Маркова тримали в оточені обласне відділення міліції. Близько трьох годин ранку затриманий викликав і з будівлі обласної міліції карету швидкої допомоги.


 
Його рідний брат повідомив протестувальникам, що Маркову стало зле, і в супроводі двох лікарів він намагався потрапити всередину. Однак майже півгодини переговорів з міліцією нічого не дали, і кареті швидкої допомоги довелося по їхати.

Щоб не випустити правоохоронців і з будівлі, всі виходи протестувальники разом з родичами Маркова перекрили позашляховиками.


 
Почалися сутички, внаслідок чого постраждала жінка, яка перебувала в натовпі людей. Їй
довелося викликати «швидку».

Мітингувальників оточили спецназівці, які зі щитами та кийками почали їх відтісняти від входу у відділення міліції. Зокрема, беркутівці відтягли позашляховик дружини Маркова, яким були заблоковані головні ворота.

У підсумку близько 4-ї ранку 23 жовтня правоохоронцям з боєм вдалося вивести затриманого Ігоря Маркова із будівлі одеської обласної міліції. В цей момент з іншого боку під'їхали автозаки, в один із них посадили Ігоря Маркова і відправили у Печерський суд Києва, де суддя має обрати йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Макрову інкримінують побиття учасників пікету 2007 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265