Життя двох військовослужбовців, які отримали поранення на полігоні під Псковом внаслідок вибуху, перебуває поза небезпекою. Про це повідомив командувач Повітряно-десантних військ РФ, генерал-полковник Володимир Шаманов, який прибув у середу на полігон Струги Червоні. Він очолює комісію військового відомства, яка займеться встановленням обставин загибелі тут шести військовослужбовців.

«Вранці на полігоні почнуть працювати військові інженери з завданням перевірки території на наявність вибухонебезпечних предметів. Після перевірки місцевості до роботи приступлять представники слідчих органів. Комісії належить провести дії з огляду місця події та виявленню причин трагедії», - зазначив Шамано в.

Сім'ям загиблих і постраждалих військовослужбовців буде надана вся необхідна допомога.

«Попередній аналіз характеру поширення вибухової хвилі і воронки, яка утворилися на місці підриву, а також типи поранень постраждалих військовослужбовців вказують на те, що стався вибух артилерійського боєприпаса», - повідомили в управлінні прес-служби та інформації Міноборони РФ.

Нагадаємо, у Росії внаслідок вибуху на полігоні під Псковом загинули 6 військовослужбовців Повітряно-десантних військ Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1756