Україна повинна стати членом Європейського Союзу раніше Туреччини. Про це, як передає кореспондент ForU m'у, під час прес-конференції заявив президент Асоціації платників податків Європи Рольф Барон фон Хохенхау.

«Для нас, Асоціації платників податків, Європа не обмежується офіційними кордонами Європейського Союзу, що об'єднує на сьогодні 28 країн. На сьогодні для нас Європа - це ціла Європа. Тому ми прагнемо до встановлення відповідних контактів саме з Україною. Європа без України, а пізніше і без Білорусі, є неповною. Звичайно, в Європі існують різні точки зору з приводу шансів України вступити в ЄС, але навіть і в самій Німеччині є різні думки з цього приводу. Але я сам приїхав з Баварії, і там всім абсолютно ясно, що перед тим, як Туреччина стане членом Європейського Союзу, там вже повинна бути і Україна», - вважає президент Асоціації платників податків Європи.

За словами експерта, враховуючи загальнополітичну ситуацію, Україні необхідно докласти всіх зусиль, щоб пройти шлях до ЄС якомога швидше.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом буде сприяти послідовному руху країни до європейської якості життя.

15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС щодо підписання Угоди про асоціацію з Україною.

18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати у листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214