Центральна виборча комісія України зареєструвала сьогодні 10 кандидатів у народні депутати на повторних виборах до Верховної Ради 15 грудня у п'яти округах. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Зокрема, в одномандатному виборчому окрузі №94 зареєстровані Валерій Ткаченко (КПУ) і Сергій Осипенко (партія «Союз анархістів України»).

В одномандатному виборчому окрузі №132 зареєстрований Анатолій Романюк (КПУ), а в №194-му - Віктор Драгунов (КПУ) і самовисуванці Володимир Єременко і В'ячеслав Черепань.

В окрузі №197 ЦВК зареєструвала Віктора Роєнк а (КПУ), а в окрузі №223 - самовисуванців Анатолія Артемчука і Олександра Костельнюка, а також Михайла Вулаха (партія «Молодь до влади!»)

Таким чином, станом на 22 жовтня ЦВК зареєструвала 29 кандидатів у народні депутати у п'яти одномандатних виборчих округах на повторних виборах.

Як раніше повідомляв ForUm , 16 жовтня в Україні почалася виборча кампанія з проведення 15 грудня повторних виборів народних депутатів в одномандатних виборчих округах №№94, 132, 194, 197 і 223.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191