Опозиція блокує розгляд євроінтеграційних законопроектів, оскільки не бажає, щоб Україна підписала Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Про це у коментарі кореспонденту ForU m'у заявив народний депутат України від Партії регіонів Олег Зарубінський.

«Умови сьогодні дійсно були несприятливими для роботи, тому що абсолютно невмотивовано частина депутатів просто відмовилися працювати. Наприклад, це небажання прийняти порядок денний на тиждень. Аргументованих причин для цього, мабуть, не було», - заявив він.

На думку депутата, останнім часом з'являється все більше думок про те, що вихід України на фінішну пряму щодо підписання угоди з Євросоюзом не подобається керівництву опозиційних фракцій.

«Очевидно, вони тим самим втрачають аргументаційну базу для своєї пропагандистської діяльності. Тому я розглядаю таке небажання брати участь у розгляді законопроектів як якесь відображення небажання позитивного завершення Україною цього шляху», - підсумував Зарубінський.

Нагадаємо, сьогодні вранці народні депутати України не змогли затвердити розклад засідань Верховної Ради України на поточний пленарний тиждень 22-25 жовтня.

Глава парламенту Володимир Рибак достроково закрив ранкове засідання Верховної Ради після розгляду кількох питань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151