Народні депутати досягли домовленості, яким чином будуть працювати сьогодні на засіданні вечірнього парламенту, передає кореспондент ForU m'у.

Зокрема, як заявив спікер парламенту Володимир Рибак, відкриваючи вечірнє засідання, в обідню перерву відбулася чергова нарада лідерів парламентських фракцій, на якій були досягнуті домовленості про сьогоднішню роботу.

За словами Рибака, насамперед на вечірньому засіданні вирішено заслухати доповідь Кабінету міністрів України про участь України у діяльності щодо підтримки міжнародного миру і безпеки у 2012 році. Крім того, депутати вп'яте спробують все-таки затвердити розпорядок засідань ВРУ на 22-25 жовтня.

Також сьогодні депутати розглянуть питання щодо призначення окремих позачергових місцевих виборів.

За словами Рибака, згідно з домовленістю, низку питань сьогоднішнього порядку денного буде перенесено на середу: це 7 законопроектів, що стосуються ратифікацій. У середу замість цих законопроектів на розгляд Ради будуть винесені опозиційні законопроекти.

Нагадаємо, сьогодні вранці народні депутати України не змогли затвердити розклад засідань Верховної Ради України на поточний пленарний тиждень 22-25 жовтня.

Глава парламенту Володимир Рибак достроково закрив ранкове засідання Верховної Ради після розгляду кількох питань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140