Позафракційний народний депутат Олесь Доній назвав сьогоднішні дії своїх колег по парламенту саботажем. Про це він заявив, відповідаючи на запитання кореспондента For U m'у, чому Верховна Рада не змогла ухвалити сьогодні жодного рішення.

«Таке відчуття, що сьогодні були погоджені дії між опозиційними фракціями і частиною угруповань всередині влади, оскільки це був спільний саботаж, коли не було голосування навіть за технічні питання порядку денного. Це були явно спрямовані дії проти Кабінету Міністрів», - зазначив він.

За його словами, як правило, після непрозорих кулуарних домовленостей тертя зникають і на публіку не виносяться. «Я думаю, що чи сьогодні, чи завтра порядок денний і на день, і на тиждень буде затверджений. Такі домовленості, як правило, не публічні і не належать до тих речей, які проголошують з трибуни», - підсумував Доній.

Нагадаємо, парламент так і не зміг затвердити порядок денний Ради на 22-25 жовтня. Після того, як чергове голосування було провалене , спікер Володимир Рибак закрив засідання. У підсумку Рада у вівторок не змогла прийняти жодного рішення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212