У тому, що опозиційні депутати не проголосували за порядок денний, найбільша частка вини влади. Про це у коментарі ForU m'у заявив позафракційний народний депутат Сергій Міщенко.

«У такій ситуації необхідно сідати за круглий стіл і домовлятися. Якщо немає бажання працювати - розпускатися. Якщо не хочете працювати - чому люди повинні платити зі своєї кишені гроші на Верховну Раду, яка не хоче працювати?», - обурився депутат.

«У тому, що опозиційні депутати не проголосували за порядок денний, напевно, найбільша частка вини влади. Оскільки там такі провокаційні законопроекти стоять, сьогодні немає законів, які стосуються євроінтеграції взагалі. Немає законопроектів, які вимагала опозиція на погоджувальній раді. Тому нічого не розглядається, бо опозиція проти такого порядку денного. Але голосів для затвердження немає ні у регіоналів разом з комуністами, ні в опозиції. Ось і ступор», - зазначив він.

Сьогодні вранці народні депутати України не змогли затвердити розклад засідань Верховної Ради України на поточний пленарний тиждень 22-25 жовтня.

Глава парламенту Володимир Рибак достроково закрив ранкове засідання Верховної Ради після розгляду кількох питань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185