У Волгоградській області у зв'язку з вибухом автобуса оголошено триденний траур у пам'ять про загиблих. Як повідомляє РІА «Новости» з посиланням на представника уряду регіону, траур розпочнеться у вівторок, 22 жовтня.

Потерпілим та членам їхніх сімей, заявив губернатор Сергій Боженов, буде надана матеріальна підтримка за рахунок регіонального бюджету.

Представник уряду регіону Катерина Голод заявила, що госпіталізовано 28 осіб, при цьому 27 з них не транспортабельні, їх стан оцінюється як важкий.

Нагадаємо, теракт у Волгограді стався близько 14:00 21 жовтня в пасажирському автобусі на під'їзді до зупинки «Лісобаза» на вулиці Лазурова. Унаслідок вибуху загинули шестеро пасажирів автобуса і смертниця Наїда Асіялова.

На місці вибуху поліція виявила паспорт 30-річної уродженки Дагестану Асіялової. Крім того, в автобусі були знайдені фрагменти гранати і одна нерозірвана граната. СК РФ порушив кримінальну справу за трьома статтями КК: стаття 105 (Вбивство), стаття 205 (Терористичний акт) і стаття 222 (Незаконний оборот зброї).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

870