Добропільський міський суд засудив до 9 років позбавлення волі місцевого жителя, який вбив односельчанку за те, що вона не дала йому цигарку.

Як повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю управління МВС України в Донецькій області, у залі суду підсудний щиро розкаявся і пояснив, що того дня він повертався від друга, з яким весь день вживав спиртні напої.

По дорозі додому він вирішив зайти до знайомої і попросити у неї сигарету, проте жінка облаяла і вигнала непроханого гостя. Обурившись її поведінкою, чоловік сходив додому, взяв кухонний ніж, повернувся в будинок до «кривдниці» і наніс їй кілька ударів. Після цього пішов з місця злочину, викинувши в канаву знаряддя вбивства.

Того ж дня підозрюваний прийшов до іншої своєї знайомої і зізнався у вбивстві. Жінка наступного дня прийшла в будинок односельчанки і, переконавшись, що вона мертва, викликала міліцію.

Виносячи вирок, суд врахував характер і ступінь тяжкості скоєного злочину, характеристики підсудного, який офіційно ніде не працює, раніше не судимого, дачу ним правдивих показань, висловлене щиросердне каяття.

Суд визнав підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) і засудив до покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

115