Законопроект, який дозволить відправити екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко на лікування за кордон, найближчим часом буде внесений на розгляд Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент For Um'у, Президент України Віктор Янукович заявив сьогодні у Києві на прес-конференції з президентом Чехії Мілошем Земаном.

За його словами, питання Тимошенко має вирішуватися у правовому полі, тому потрібно прийняти законопроект, який би дозволяв засудженим, у разі необхідності, виїжджати на лікування за кордон.

«Такий законопроект зараз розглядається політичними силами і найближчим часом буде винесений на розгляд парламенту», - запевнив Янукович.

Нагадаємо, 21 жовтня голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що на поточному пленарному тижні парламент може розглянути законопроект про врегулювання можливості лікування ув'язнених за кордоном.

18 жовтня народний депутат від фракції Партії регіонів Микола Рудьковський зареєстрував проект закону №3444 щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном. Пізніше документ зник і з сайту ВР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236