Кабінет Міністрів готовий у п'ятницю, 25 жовтня, під час Години запитань до уряду дати відповіді на всі запитання, які цікавлять парламентаріїв. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході погоджувальної ради заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

За його словами, у ході засідання лідерами деяких фракцій порушувалися питання про роботу Державного казначейства, про зниження показників економіки і скорочення соціальних виплат.

Як зазначив перший віце-прем'єр, Кабмін готовий у п'ятницю під час Години запитань до уряду дати відповіді на всі ці питання. «Але я хочу зауважити, що мене дуже дивує, коли одна і та ж людина говорить: чому ви не знижуєте тиск на бізнес, і тут же запитує: а де дохі дна частина держбюджету. - Ред.)? Другий момент: у світі криза, і тут же питання - чому криза в Україні? Тобто ці питання потрібно розглядати професійно, розбиратися і шукати відповіді, а не робити політичні заяви», - підкреслив Арбузов.

За його словами, уряд сьогодні готує закони і направляє їх у парламент як раз для того, щоб вирішити ці питання у повному обсязі.

Як раніше повідомляв ForUm, на цьому тижні Верховна Рада планує розглянути більше 100 законопроектів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170