Президент Республіки Чехія Мілош Земан позитивно оцінює створення в Україні антирейдерської комісії, яку очолює перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, Земан заявив у ході вступного слова під час двосторонніх українсько-чеських переговорів.

«Я приїхав не один, а привіз з собою дуже велику делегацію бізнесменів - близько 140 осіб. Вони будуть вивчати можливості здійснення цікавих проектів співробітництва, зокрема, інвестиційних», - заявив він.

За словами Земана, більшість цих проектів реалізуються успішно. «Але щодо деяких ми повинні сказати, що там існують деякі неприємні обставини. Тому я дуже радий, що ви сформували очолювану Арбузовим комісію, яка повинна стежити за інвестиційним кліматом в Україні і вивчати його можливі порушення», - зазначив чеський президент.

Як раніше повідомляв ForUm, діяльність Міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств відновлена. Її очолив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

111