Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликав парламентаріїв створити робочу групу для розробки формули помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це, як передає кореспондент ForU m'у, він заявив у ході погоджувальної ради Верховної Ради України.

«У мене відповідь на за питання нашим колегам (опозиції - Ред.): дайте пропозицію, законопроект... Поки що, я так розумію, є законопроект Сергія Міщенка, а також ті законопроекти, які не були підтримані сесійною залою, хоча тричі ставили на голосування», - зазначив глава фракції.

Коментуючи пропозицію голови фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка щодо негайного вирішення питання Юлії Тимошенко за формулою часткового помилування, запропонованого європейськими партнерами, виступив з повторною пропозицією.

«Давайте створимо робочу групу, щоб у нас паралельно з вибірковим правосуддям не було і вибіркового помилування... Ми готові працювати щодо цього проекту, але щоб він стосувався не однієї людини, а всіх. І щоб його підписали голови усіх фракцій, а не залишився хтось розумний, а хтось – у дурнях .... Давайте сядемо, визначимося і знайдемо формулу, а не будемо лавірувати протягом місяця», - акцентував політик.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович вважає, що Верховна Рада може прийняти рішення про можливості лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном, і пообіцяв підписати такий закон.

Віце-президент ЄП закликав опозицію підготувати закон для Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139