Державна автомобільна інспекція прогнозує, що на 88 ділянках автомобільних доріг на території України не будуть завершені ремонтно-будівельні роботи до настання зимового періоду. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«За результатами обстеження визначені 43 ділянки автомобільних доріг на території держави, де до настання зимового періоду не завершені ремонтно-будівельні роботи, крім цього - 45 таких ділянок вулично-дорожньої мережі столиці», - сказано в ньому, пишуть «Українські новини».

Обстеження було проведене з ініціативи департаменту ДАІ: співробітники відомства і представники дорожніх організацій провели обстеження ділянок автомобільних доріг, на яких проводяться вказані роботи з частковим перекриттям смуг руху, реверсивним рухом або зі звуженою проїжджою частиною.

Відомство також внесло 38 пропозицій керівникам будівельних організацій і служб автомобільних доріг в областях щодо необхідності прискорення виконання робіт, а також можливого тимчасового відновлення руху на ділянках доріг, які ще не здані в експлуатацію, або влаштування альтернативних маршрутів об'їзду вказаних ділянок доріг.

Крім того, співробітники ДАІ видали 50 приписів на встановлення на ділянках доріг, на яких у зимовий період обмежено рух, технічних засобів регулювання дорожнього руху, видимість яких була б забезпечена у випадках високого снігового покриву і заметів.

Нагадаємо, Київ та Київська область не готові до зимових снігопадів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215