Прем'єр-міністр Микола Азаров прогнозує, що Кабінет Міністрів України підготує і буде готовий подати у Верховну Раду проект державного бюджету на 2014 р. напри кінці листопада. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

«Ми намагаємося вийти на оптимальний бюджет 2014 року. Я думаю, що десь у другій половині листопада ця робота буде завершена, і до кінця листопада ми будемо готові представити бюджет у Верховну Раду», - цитують прем'єра «Українські новини».

Азаров підкреслив, що зараз намагаються знайти оптимальний баланс у бюджеті для того, щоб забезпечити соціальний розвиток і розвиток країни у частині збільшення доходів.

Як раніше повідомляв ForUm, державний бюджет на 2014 рік буде більш консервативним, ніж держбюджет 2013-го.

Нагадаємо, 11 вересня Кабінет Міністрів ухвалив за основу проект державного бюджету на 2014 рік.

Перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова повідомила, що у проекті держбюджету та на 2014 рік Кабмін заклав інфляцію 8%, дефіцит бюджету 2,7% від ВВП, а рівень держборгу закладено на рівні 32,5% від ВВП.

14 вересня Кабмін вніс до парламенту проект держбюджету-2014, однак голова Верховної Ради України Володимир Рибак повернув його уряду на доопрацювання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

262