Сьогодні вранці телефонний хуліган на кілька годин паралізував роботу залізничного вокзалу в Ніжині, повідомивши про його замінування, повідомляє ВЗГ УМВС у Чернігівській області.


Вранці черговому Ніжинського залізничного вокзалу зателефонував невідомий і повідомив, що будівлю заміновано і о 8.00 вона вибухне.
 

До місця виклику прибули співробітники Ніжинського міськвідділу міліції УМВС України в Чернігівській області, Управління служби безпеки в області, ДСНС в області, медики та комунальники.

Вживши всі необхідні заходи для збереження життя і здоров'я громадян, міліціонери оточили територію вокзалу і евакуювали пасажирів. Потяги були перенаправлені запасним маршрутом.


Вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, які прибули на місце події, використовуючи службового собаку, ретельно обстежили всі приміщення вокзалу і навколишню територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.
 

Після цього пасажири повернулися на вокзал, який зараз працює в штатному режимі, рух поїздів відновлено. Міліція з'ясовує особу телефонного хулігана, який завдав залізниці відчутні збитки.

Міліція нагадує, що згідно зі статтею 259 Кримінального кодексу України, телефонному хулігану загрожує до п'яти років ув'язнення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245