Сьогодні, 17 жовтня, в рамках Національного проекту «Відкритий світ» розпочався ІІ етап, за результатами якого учні 6-8 класів з 2000 шкіл отримають сучасне мультимедійне обладнання. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході прес-конференції повідомив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.

«До кінця поточного року більше 10% шкіл України отримають нове інтерактивне мультимедійне обладнання. Сьогодні ми оголошуємо конкурс, за результатами якого будуть відібрані 2000 шкіл, які стануть учасниками Національного проекту», - сказав він.

Разом з тим він зазначив, що до кінця 2015 року новітні технології будуть впроваджені в усі 17 тисяч шкіл України.

За словами голови Держінвестпроекту, в рамках реалізації ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ» триває співпраця з провідними ІТ-компаніями.

У конкурсі можуть взяти участь всі школи, які мають доступ до мережі Інтернет. Оцінюватимуть рівень підготовки вчителів по роботі з обладнанням, а також кількість учнів у 6-8 класах.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що національний проект «Відкритий світ» дозволить забезпечити всі школи країни сучасним комп'ютерним обладнанням, значно підвищити якість освіти.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213