Донецька область успішно проводить реформи у різних галузях економіки. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент України Віктор Янукович заявив, виступаючи на пленарному засіданні Шостого Міжнародного інвестиційного саміту «Сталий розвиток: енергоефективність, ресурсозбереження, екобезпека» в Донецьку.

«Я приїхав для того, щоб привітати сьогодні Донбас і сказати, що ви на правильному шляху, послідовно йдете в авангарді реформ в Україні, і цей потужний регіон сьогодні показує всій країні, як треба іти і куди треба йти», - сказав Президент.

Янукович підкреслив важливу роль промислових регіонів, таких як Донеччина, у формуванні економіки.

Глава держави також зазначив, що Донецька область - приклад для інших регіонів у питанні співпраці влади і бізнесу.

Так, за його словами, підписання угоди про співпрацю в рамках соціального партнерства між корпорацією «ДТЕК» і Донецькою областю передбачає соціальну відповідальність бізнесу перед державою.

«Це те, що закладено в основу закону про державно-приватне партнерство. І це дуже важливо, і добре, що цей приклад показує сьогодні великий бізнес», - сказав Янукович.

Нагадаємо, раніше Янукович заявив, що реформи, які проводяться в країні останні три роки, заклали основу для модернізації держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171