Проведені в країні в останні три роки реформи заклали основу для модернізації держави. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент України Віктор Янукович заявив під час пленарного засідання Шостого Міжнародного інвестиційного саміту «Сталий розвиток: енергоефективність, ресурсозбереження, екобезпека» в Донецьку.

«Ми дуже багато сьогодні заклали різних реформ, які передбачають капітальну модернізацію нашої країни», - сказав Глава держави.

За словами Януковича, без тісного зв'язку між Президентом, Кабінетом Міністрів, Верховною Радою і громадянським суспільством неможливо побудувати сильну державу.

Як підкреслив Янукович, в Україні розпочато «капітальний ремонт»: «І, звичайно, він створює незручності в нашому великому будинку, в Україні. Через це проходили всі розвинені країни, через ці незручності, через ці процеси, через ці дискусії».

«Не чекаючи, коли закінчиться світова економічна криза, у 2010 році ми розпочали широку програму модернізації нашої країни, ми почали програму реформ», - сказав Глава держави, нагадавши у той же час, що реалізація цих реформ розрахована на тривалий термін.

Як раніше повідомляв ForUm, перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова заявила, що темпи проведення реформ в Україні не можуть задовольняти, однак причини такого відставання вимагають уважного вивчення і зваженого підходу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171