У вбивстві жінки-підприємця з Бердичева підозрюється її 17-річна племінниця та її спільник, вони оголошені в розшук.
 
Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Житомирській області.
 
«Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили неспростовні речові докази причетності до вбивства жінки її племінниці і товариша дівчини. Міліція просить громадськість допомогти у розшуку підозрюваних», - йдеться в повідомленні.
 
Міліція продовжує пошуки 17-річної Анастасії Трофимчук та її 19-річного друга Богдана Новерка. Вони офіційно оголошені в розшук як підозрювані у скоєнні злочину.
 
У міліції нагадали, що в день вбивства підприємниці в її будинку, крім господині, перебували племінниця Анастасія і 10-річний онук. «Після трагедії дівчина загадково зникла. Невідоме місцезнаходження також мешканця Бердичева, з яким вона дружила», - зазначили в прес-службі.
 
 

Триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Згідно із законодавством, підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, тіло загиблої виявили родичі 13 жовтня близько 12:00 у власному будинку з тілесними ушкодженнями та ножовими пораненнями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2079