Міністерство доходів і зборів не бачить проблем у співпраці з Федеральною митною службою Росії. Про це, як передає кореспондент ForU m'у, після засідання Кабінету Міністрів у коментарі журналістам сказав міністр доходів і зборів Олександр Клименко.

«Я не думаю, що сьогодні є якісь гострі проблеми. Буквально вчора у мене була зустріч з керівником російської митниці Андрієм Бельяніновим, і ми намітили план щодо вирішення питань, які можуть виникнути на російсько-українському кордоні», - заявив він.

Разом з тим Клименко зазначив, що Міністерство доходів і зборів запросить у міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка інформацію щодо проблем, які виникають на українсько-російській митниці, та відпрацює її.

«Ми сьогодні досягли домовленості щодо того, щоб знімати питання і зробити все для нашої країни, щоб розвивати українсько-російські відносини, розвивати бізнес і допомагати йому. Буквально вчора ми про це говорили і підписали меморандуми щодо нашої роботи на цей і наступний роки », - підсумував міністр.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив уряду розібратися в ситуації з проблемою ввезення українських товарів у Росію, яка виникла в серпні ц.р.

18 серпня радник президента Російської Федерації Сергій Глазьєв заявив, що ускладнення митного оформлення вантажів на російсько-українському кордоні є разовою акцією, але у разі підписання Україною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом митне адміністрування може бути посилене .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201