Жителі Процева подякували Президенту України Віктору Януковичу за участь в урочистому відкритті дитячого садка «Лісова казка» і приїзд в їхнє село , повідомляє прес-служба Глави держави.

Янукович сказав, що невипадково відвідує сьогодні Київську область, адже цей регіон є гідним прикладом того, як треба працювати.

«У деяких регіонах є інші питання, досягнення, але Київщина сьогодні відрізняється тим, що є ініціатива», - зазначив Президент.

Він підкреслив, що зараз розвиток села - дуже актуальне питання. А Проців - «чудовий» приклад його рішення. «Якщо ми не будемо розвивати село, будувати будинки, ніде буде жити нашим дітям. Тому це прекрасний приклад», - підкреслив Янукович.

За словами Глави держави, в реалізації подібних завдань, звичайно, можуть бути труднощі, але за умови об'єднання зусиль суспільства, всіх гілок влади все можливо втілити в життя. «Не буває такого, щоб не було труднощів, в жодній країні такого не було. І вони будуть завжди, але ми повинні об'єднуватися заради того, щоб і ця вулиця була спільна для всіх, спільна школа, село для всіх», - додав Янукович.

Президент побажав селянам подальшого процвітання їхнього села і реалізації всіх задумів. «Я вам бажаю, щоб ви були щасливі, не хворіли, вірили у свої сили - власні сили, перш за все. Це наша земля. Це наш спільний дім, ми будемо його будувати», - сказав Глава держави.

Сільський голова Любов Чешко, яка вже 34 роки працює на цій посаді, ще раз подякувала за візит Януковичу, за увагу до актуальних питань села і його громади.

Нагадаємо, сьогодні, 16 жовтня, Президент України Віктор Янукович взяв участь у церемонії відкриття нового дитячого садка загального розвитку «Лісова казка» у селі Проців Бориспільського району Київської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239