У Луганській області правоохоронці затримали водія, який намагався перевезти через кордон 1,5 кг наркотиків, повідомляє ВЗГ ГУ МВС в області.

Працівниками УБОЗ ГУМВС України у Луганській області була отримана інформація про наміри контрабандного вивезення наркотичних речовин у Російську Федерацію громадянином України.

14 жовтня о 17:30 працівниками УБОЗ ГУМВС України в Луганській області спільно з працівниками Луганської митниці, Управління СБУ та Луганського прикордонного загону в пункті митного пропуску «Танюшківсь ка» був зупинений автомобіль «Мазда-6» чорного кольору під керуванням жителя Слов'яносербська.

У ході проведення огляду автомобіля співробітниками митниці у схованці було знайдено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками марихуана вагою 1,5 кг. Вилучену речовину направлено для проведення експертизи.

За даним фактом слідчим відділом Управління СБУ в Луганській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.305 КК України, громадянин затриманий на підставі ст.208 КПКУ. Подальші слідчі дії щодо кримінального провадження буде здійснювати старший слідчий УСБУ в Луганській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168