Великим рекламодавцям потрібно пустити «пробну кулю» у роботі з регіональним ТБ. Таку думку висловив у своєму інтерв'ю керуючий партнер всеукраїнського сейлз-хаузу регіональних телеканалів «Seemus Media» Леонід Щукін.

Також він зазначив, що «існує глобальна проблема - проблема зменшення продажів і зростання конкуренції на ринку товарів широкого вжитку. Це змушує шукати інші канали реклами, інший доступ у маси. Саме у цій ситуації регіональні телеканали, які дійсно популярні у регіонах України, мають стати тим каталізатором, який зможе серйозно впливати на продажі. Просто рекламодавцям, які поважають себе, потрібно пустити «пробну кулю ». Ось чому з іноземними компаніями - простіше», - підкреслив Леонід Щукін.

Також він зауважив серед причин, які стримують розвиток регіонального ринку реклами, непрофесіоналізм більшості вітчизняних маркетологів великих компаній. «Я в жодному разі не хочу нікого образити. Але дуже часто у процесі переговорів стикаєшся з відвертим непрофесіоналізмом людей, які відповідають за маркетинг і рекламу у компаніях. Це зазвичай хлопчик чи дівчинка років 25-ти, який або яка завчили деякі терміни, навчилися заповнювати екселівські таблички і при цьому мудрувати на тему ефективності реклами. Вони навіть не вважають за потрібне аналіз поданих пропозицій. Тому що цьому контингенту працівників з фіксованим робочим днем з 10-ої до 17-ої - однаково, як розвивається компанія і чим вона живе, головне - «відсидіти». На жаль, це повальна тенденція. Це у власників, топ-менеджерів і фіндиректорів «болить голова» про збільшення доходів», - підсумував Леонід Щукін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144