В Україні опаленням забезпечено 100% закладів соціальної сфери та житлового фонду. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з посиланням на дані оперативно-диспетчерської служби міністерства.

Як наголошується в повідомленні, всього в Україні функціонує 24 686 тис. котелень. Опалюється 174 тис. 591 житловий будинок, 13 859 тис. дошкільних закладів, 19 тис. 362 школи, 6 тис. 481 лікарня.

Як резюмував міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, у всіх регіонах України опалювальний сезон розпочато вчасно. Він поінформував, що через похолодання подавати тепло установам соціальної сфери почали в третій декаді вересня.

Темник наголосив, що міністерство докладає всі зусилля для забезпечення безперебійної подачі тепла і ретельно відстежує ситуацію в регіонах, щоб за необхідності миттєво надати допомогу.

Крім того, за дорученням віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула створено 17 мобільних груп з фахівців Мінрегіону, які перевіряють роботу теплосистем у регіонах.

Нагадаємо, в деяких містах України опалювальний сезон розпочався з 30 вересня .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1041