У Підмосков'ї 15 жовтня ввечері затримали Орхана Зейналова, якого підозрюють у вбивстві Єгора Щербакова в московському районі Бірюльово.
 

Підозрюваний у скоєнні злочину був встановлений у вівторок вдень, ним виявився Зейналов. Ввечері він був затриманий у підмосковній Коломні і доставлений до Москви, повідомляє РІА «Новости».

Зейналов чекав своїх знайомих, які пообіцяли вивезти його з міста, що знаходиться за 120 кілометрів від Москви, і допомогти втекти від правоохоронних органів.

«Наразі підозрюваний затримується процесуально в порядку статті 91 КПК РФ. Слідчі проведуть його допит, і з урахуванням його позиції буде вирішуватися питання про проведення очних ставок зі свідками, вже допитаними у кримінальній справі. Завтра (сьогодні, 16 жовтня, в середу. - Ред.) слідство планує клопотати про арешт затриманого», - повідомив журналістам у вівторок офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.

Зейналов під час затримання чинив опір поліцейським. За попередніми даними, підозрюваний - уродженець Азербайджану - не має російського паспорта, проживає в Росії вже більше 10 років.

Нагадаємо, останні кілька днів увага влади і поліції прикута до подій, що відбуваються в Західному Бірюльові. Минулого тижня на очах у своєї дівчини в цьому районі був зарізаний Єгор Щербаков, камери спостереження зафіксували, що вбивство скоїв чоловік неслов'янської зовнішності.

Вбивство спровокувало масові безлади.

Ім'я передбачуваного вбивці назвали 15 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

411