Україна завершує підготовку до Вільнюського саміту «Східного партнерства», заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Андрусом Ансіпом, повідомляє прес-служба Глави держави.

Він зазначив, що у 2010 році Україна розпочала активний процес модернізації та європейської інтеграції. «2013 рік став визначальним роком. Ми фактично йдемо до завершення підготовки до Саміту. Залишилися штрихи», - сказав Президент.

Говорячи про українсько-естонські відносини, Янукович підкреслив, що візит Ансипа в Україну у квітні поточного року став відправною точкою у посиленні співробітництва між країнами.

Президент подякував прем'єр-міністру Естонії за підтримку євроінтеграційних прагнень України.

У свою чергу, Ансіп висловив надію, що у листопаді у Вільнюсі буде підписано Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа , який планується підписати в листопаді на Вільнюському саміті «Східного партнерства».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164