У Сумській області жінка майже півроку тримала свого 27-річного психічнохворого сина в клітці. Як повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області, відповідна інформація надійшла до чергової частини Кролевецького райвідділу міліції у п'ятницю, 11 жовтня.

Під час перевірки було встановлено, що мешканка с. Дубовичі Кролевецького району, 1948 року народження, проти волі утримує свого психічнохворого сина в приміщенні, яке не пристосоване для проживання.

«В дерев'яній клітці, без одягу, ми побачили 27-річного чоловіка, у якого спостерігалося загострення психічного розладу. Нами відразу була викликана бригада швидкої допомоги Кролевецької ЦРЛ», - повідомив прокурор Кролевецького району Олександр Язиков.

За його словами, чоловік перебував на обліку лікаря-психіатра Кролевецької ЦРЛ, з 2004 року є інвалідом ІІ групи як особа з психічним розладом з дитинства.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 146 ч. 2 КК України.

Проводяться слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об'єктивне встановлення всіх обставин скоєння кримінального правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

534