Під час роботи Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії буде підписана «Дорожня карта щодо врегулювання питань інвестиційно-фінансового співробітництва». Про це заявив голова уряду РФ Дмитро Медведєв під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.
 

«За два останні роки у нас приблизно на чверть впав товарообіг. Частка України у зовнішньоторговельному обороті скоротилася на 1% - це не дуже хороша тенденція. Тому необхідно проаналізувати ситуацію і подумати над методами стимулювання взаємної торгівлі. Сьогодні ми підписуємо «Дорожню карту щодо врегулювання питань інвестиційно-фінансового співробітництва», - підкреслив Медведєв.

У свою чергу Азаров повідомив, що під час сьогоднішньої зустрічі з російським колегою обговорювалися масштабні проекти двостороннього співробітництва.

«Ми сьогодні обговорили низку проблемних питань і знайшли конструктивні рішення. Нам необхідно використовувати наші зустрічі для постановки масштабних завдань, які ми можемо разом вирішити», - сказав він.

При цьому прем'єр-міністр підкреслив, що надзвичайно конструктивне співробітництво між Україною і РФ в таких високотехнологічних галузях як авіація і космос, в яких наші країни мають найкращі в світі технології.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179