Поліція встановила уродженця Азербайджану, можливо, причетного до вбивства Єгора Щербакова, повідомив у вівторок представник прес-служби московського главку МВС.

«Це уродженець Азербайджану , 1982 року народження, Орхан Зейналов Захіт Огли», - зазначили у відомстві, повідомляє РІ А «Новости».


 
Вбивство Щербакова в неділю призвело до масових заворушень у московському районі Західне Бірюльово, що на півдні Москви.

Єгор Щербаков був зарізаний увечері 10 жовтня на очах у своєї дівчини, а на поширених кадрах з камери спостереження видно, що вбивця був неслов'янської зовнішності. Жителі Бірюльово вийшли на вулицю з вимогою знайти вбивцю, також вони виступали за закриття місцевої овочевої бази, де, на їхню думку, працює багато нелегальних мігрантів, посилення міграційної політики. «Народний сход» закінчився масовими заворушеннями, у ході яких були затримані майже 400 осіб.

Сьогодні стало відомо, що глава УМВС Москви Анатолій Якунін звільнив главу ОВС «Західне Бірюльово» Геннадія Каверіна і направив у МВС документи про зняття з посади начальника УВС по Південному округу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306